BEZ OBLINA

Knoll pokazala kako je izgledala kad je imala samo 52 kg

Poznata navijačica Ivana Knoll sada je zadovoljna svojom linijom te s ponosom pokazuje obline na društvenim mrežama

Ivana Knoll u izazovnom izdanju. Instagram

D. H.

25.12.2022

Ovo je najmršavija verzija mene. Sada ovo mrzim, otkrila je svojedobno Ivana. Pozirala je tada u bikiniju, a grudi i stražnjica nisu joj dolazili do izražaja kao što je to danas.

Poznata navijačica Ivana Knoll sada je zadovoljna svojom linijom te s ponosom pokazuje obline na društvenim mrežama. No, nije oduvijek izgledala tako ‘bujno’.

Prije dvije godine pokazala je svoju najmršaviju i najdeblju fazu, nakon što je mnoge pratiteljice zanimalo koliko i što jede. Najmanje kilograma koliko je Ivana imala je 52. Danas se više ne bi željela vratiti na staro.

– Ovo je najmršavija verzija mene. Sada ovo mrzim – napisala je uz fotografiju. Pozirala je tada u badiću, a grudi i stražnjica nisu joj dolazili do izražaja kao što je to danas.

Ivana Knoll nekad. Instagram

Kao ‘najdeblju fazu’ navela je vrijeme kada je imala 67 kilograma.

– To je bilo ovo ljeto. Previše baklave i kebaba – našalila se Ivana. Tada je pozirala u ‘vrućim’ hlačicama i pripijenoj majici. Napomenula je i kako obožava traper te uvijek voli kombinirati duge ili kratke traper hlače s nekim topićem.


Ipak, njene najdraže modne kombinacije su minijaturni bikiniji. Čitavo ljeto u njima je uveseljavala svoje vjerne obožavatelje, a ponekad je znala pokazati i više no što je trebala.


Knoll je svojedobno priznala i kako zimi voli odjenuti bikinije. Jednom je prilikom bila hrabra pa se tako fotografirala na snijegu.


Knoll na snijeg u bikiniju. Instagram

Knoll je privukla veliku pažnju na Svjetskom prvenstu u Rusiji 2018., ali ovaj sa SP u Katru 2022. pamtit će zauvijek. Ne samo da je dobila tri milijuna novih pratitelja, nego je i gostovala u emisijama diljem svijeta i o njoj je pisalo na stotine novina, časopisa…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.