ZAUSTAVITI RAT U UKRAJINI

Manekenka spremna slati golišave fotografije Putinu

Zabrinuta sam zbog toga ko bi ga mogao zamijeniti, rekla je Kapris Boret

Kapris Boret. Instagram

N. Aj.

3.2.2023

Nakon što je prethodno pozirala gola kako bi podigla svijest o inavaziji koju je pokrenuo predsjednik Rusije Vladimir Putin na Ukrajinu, manekenka, poduzetnica i filantropkinja Kapris Boret (Caprice Bourret) i dalje se oslanja na golotinju kada je u pitanju potencijalno okončanje sukoba.

- Pretpostavljam da bih mogla Putinu poslati pismo u kojem obećavam nekoliko golišavih slika ako se povuče iz Ukrajine. Kad bih znala da će to zaustaviti ovaj rat, onda bih to učinila - rekla je 51-godišnja manekenka Ričardu Idenu (Richard Eden) na afterpartiju za novi film „The Lair“, održanom u Maddox Tavernu u Mejfejru.


Slavna ljepotica se pita je li ruski predsjednik uopće živ.

- Čula sam glasine da je mrtav. I zabrinuta sam zbog toga ko bi ga mogao zamijeniti. Taj bi mogao biti čak i gori - dodala je manekenka.

Inače, Kapris je bila slavna manekenka 90-ih kada ju je među zvijezde vinula naslovnica čuvenog „Voguea“. Često su je nazivali „jednom od najfotografiranijih žena na svijetu“, a pojavila se na više od 350 naslovnica časopisa širom svijeta i u više od 300 TV emisija i filmova. Od 1996. živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, TV ličnost i poduzetnica, odnosno vlasnica modnog brenda „By Caprice“.


Bogatstvo joj se procjenjuje na 30 miliona dolara, a u braku je s producentom Tajem Komfortom (Ty Comfort) s kojim ima dva sina, Džeta (Jett) i Džeksa (Jax). U nedavnom je intervjuu čak izjavila da sinovima zna platiti nekoliko funti kako bi otišli iz kuće na sat da se ona i suprug mogu neometano seksati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.