ELEGANTNO IZDANJE

Melanija Tramp zablistala na vjenčanju kontroverznog biznismena

Bivša prva dama SAD izgledala je prilično elegantno u dugoj tamnoplavoj haljini s naborina i naglašenim strukom

Melanija Tramp. Twitter

H. J. I.

21.2.2023

Melanija Tramp (Melania Trump) pojavila se na vjenčanju kontroverznog američkog biznismena Adama Kidana, a fotografije s ovog događaja procurile su na društvene mreže.

Bivša prva dama SAD izgledala je prilično elegantno u dugoj tamnoplavoj haljini s naborina i naglašenim strukom.

Blago uvijenu kosu pustila je da pada niz ramena, a na licu je imala prepoznatljivo jaču šminku koja je naglasila njene oči.

Vjenčanje kojem je prisustvovala zajedno sa suprugom Donaldom Trampom izazvalo je brojne špekulacije, uzevši u obzir da se radi o osuđivanom biznismenu te da se o njegovoj supruzi ne zna mnogo.

Adam je američki biznismen i advokat koji je trenutno predsjednik kompanije za zapošljavanje Empire Workforce Solutions. On također služi kao trenutni potpredsjednik Savjetodavne grupe za osoblje i član je savjetodavnog odbora softverske kompanije Rockerbox.

Svojevremeno se izjasnio krivim za prevaru putem pošte te za optužbe za zavjeru prilikom kupovine SunCruz kasina.

Njegova supruga je Kris Estevao (Cris) , a vjenčali su se u Mar-a-Lagu tokom vikenda 18. februara. Na Twitteru su ubrzo počele kružiti fotografije s ceremonije, a mnogi su bračni par zamijenili za oca i kćer. Premda se ne zna koliko Kris ima godina, na prvi pogled djeluje mnogo mlađa od supruga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.