NAPUSTILA HOLIVUD

Amber Herd se preselila u Španiju

Sretna je tu, želi odgajati svoju kćerku daleko od buke

Amber Herd. Instagram

N. A.

5.5.2023

Glumica Amber Herd (Heard) navodno je napustila Holivud i preselila se u Madrid nakon što je izgubila na suđenju s bivšim partnerom Džonijem Depom (Johnny Depp), saznaje "Daily Mail).

- Mogu otkriti da je Herd napustila Holivud i u tišini se preselila u Španiju sa svojom kćerkom - piše Alison u svom članku. Ona je od Amberinog prijatelja saznala detalje.

- Govori dva jezika, engleski i španski. Sretna je tu, želi odgajati svoju kćerku daleko od buke - piše Alison. Nije poznato je li Amber zauvijek napustila glumu ili samo privremeno. 

- Mislim da joj se ne žuri vratiti na posao ili u Holivud. Do toga će vjerovatno doći kada bude pravo vrijeme, za pravi projekt - objašnjava prijatelj. Amber se o svom preseljenju u Madrid nije oglasila.

Naime, glumica je u julu 2022. prodala kuću u" Yucca Valleyju" u Kaliforniji za 1.1 miliion dolara. Od tada je dosta vremena provodila u Španiji. U novembru prošle godine Amber je snimljena na plaži u Majorci, a prije toga snimljena je u dječjem parku s kćerkom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.