LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO

Suzana Mančić otkrila sve o tajnoj vezi sa Franom Lasićem

Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina

Suzana Mančić. Foto: Natalija Kunić

Dž. H. M.

12.9.2023

Njihovo poznanstvo dugo je gotovo četiri decenije, a kada su se prvi put zajedno fotografisali za naslovnicu magazina „Praktična žena“ uveliko se nagađalo postoji li neka tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića, pa je čak i naslov u novinama glasio: „Ljubav ili prijateljstvo?“.

Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u sretnim brakovima i to na snimanju serije „Selo gori, a baba se češlja“.

Hemije, osmijeha, šarma kod njih dvoje nikada nije manjkalo, ipak tada su publici otkrili da tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića predstavlja zapravo jedno iskreno, dugogodišnje prijateljstvo.

Frano Lasić. Zagreb.info

- Tri decenije poznanstva nije mali period, a mi smo se susretali tokom svih tih godina na nekim snimanjima, raznim dodjelama nagrada, muzičkim druženjima sa zajedničkim prijateljima, uz mnogo pjesme i smijeha, pa je tih tridesetak godina prošlo u trenu – rekao je Frano, a Suzana otkrila da su u trenutku sklapanja poznanstva njih dvoje bili u zenitu popularnosti.

Frano je tada harao sa svojim hitovima koji su aktuelni i danas, a ja… Da se ne hvalim, lijepa, mlada, popularna. Stalno smo se sretali na nekakvim koncertima, dodjelama nagrada i malo-pomalo počeli smo da se družimo. Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja, za nas je Jugoslavija bila mala – rekla je Suzana, prenosi Grand.

O njihovom prijateljstvu ona je otkrila:

- Frano je jako prijatna osoba, vedra i iskrena, lijepo vaspitana, ne mangupira se, svjestan je svog izgleda, on je privlačan muškarac, ali nije ženskaroš. Lako je voljeti ga i biti prijatelj sa njim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.