NEKADAŠNJA LOTO DJEVOJKA

Suzana Mančić "grmi" s 66 godina: Kratki šorts istakao vitke noge

Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljica uživa

Suzana Mančić. Instagram

Dž. H. M.

22.9.2023

Kada god je u mogućnosti, nekadašnja loto djevojka na brzinu spakuje kofere i uputi se u Grčku, a i ovog puta ona je napravila mali predah od poslovnih obaveza i sebi dala oduška na jednoj tamnošnjoj, veoma primamljivoj destinaciji.

Odmor Suzane Mančić pravo je uživanje na malom ostrvu Poros u Saronskom zalivu, a budući da je blizu Atine odakle je njen dugogodišnji izabranik Simeon, ne čudi što su upravo tamo oni odlučili da se opuste.

Prelijepo uređene plaže i mnoštvo restorana, nešto je što odlikuje ovo živahno mjestašce, a takođe nudi i veliki izbor aktivnosti, obilazak čitavog zaliva, pa je i omiljeno mjesto za odmor mnogih Grka.

Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljica uživa.

Suzana Mančić. Instagram

Fotografije i snimci koje svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu svjedoče zaista sjajnom provodu i odličnom raspoloženju, a najnovije sa brodića oduševile su brojne pratioce koji su složni u mišljenju da izgleda bolje nego ikad.

Lagana ljetna kombinacija, bijeli šorts i majicu na pruge, Suzana je obukla i veselo pozdravila sve one koji je vole, a pored neizostavnih komplimenata na konto njenog stajlinga nizali su se i oni za izgled i sjajnu liniju kojoj se, kako je sama priznala, u posljednje vrijeme posebno posvetila, piše Espreso. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.