KRAĐA

Ko želi sabotirati popularnost pjesme „Vina donesite"?

Avaz.ba

30.3.2018

Za vrlo kratko vrijeme pjesmom „Vina donesite“ Franjo Franjić, s adresom u Hrvatskoj, pridobio je simpatije brojne publike. Tu novu pjesmu radio je u studiju „Hazard“ u Bugojnu. Koliko je zadovoljan saradnjom sa Mirzom Hadžiahmetovićem, s kojim je finalizirao „Vina donesite“, ali i ranije druge pjesme, govori i to što već vrijedno radi na novim pjesmama.

Ovaj pjevač na otkriva kako se završavaju još tri pjesme, a želja mu je u skorije vrijeme objaviti - kompletan CD.

Za „Vina donesite“ i još neke ranije snimljene pjesme Franjo je autor teksta, u nekima i muzike. Da itekako dobro, osim pjevanja, radi i taj dio posla, govori informacija da se Mirzi i njemu javlja sve više mladih pjevača koji žele saradnju.

Vratimo se na „Vina donesite“. Ta numera je za nekoliko dana imala nekoliko hiljada pregleda na internetu, ali su „preko noći“ nestajali.

- Desetak dana su „nestajali“ pregledi s interneta. Ne znam šta se dešavalo, ali vrlo čudno. Mislim da smo konačno riješili taj problem jer je krađa pregleda posljednjih nekoliko dana prestala. Nije mi jasno kome smeta slušanost te pjesme, ali i moj estradni rad... ili se sve desilo slučajno – govori nam Franjić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.