SARAJEVO

Romantična večer sa Sergejem Ćetkovićem u BKC-u

Nakon koncerta u Brčkom, priliku da uživa u ljubavnim baladama popularnog pop pjevača imala je i sarajevska publika koja je Ćetkovića dočekala ovacijama

Ćetković: Sjajna atmosfera u BKC-u. M. Kadrić

E. S.

12.10.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

U okviru mini turneje u BiH, Sergej Ćetković nastupio je u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu. Nakon koncerta u Brčkom, priliku da uživa u ljubavnim baladama popularnog pop pjevača imala je i sarajevska publika koja je Ćetkovića dočekala i ispratila ovacijama.

Već nakon prvog takta aktuelne pjesme „Da bol prođe“ Ćetković je publiku digao na noge, nakon čega su se nizale pjesme „Ako te zaboravim“, „Kad bi htjela ti“, „Pola moga svijeta“, „Kad te ljubav dočeka“ i mnoge druge koje su se pjevale uglas.

Ćetković je poznat kao veliki šoumen, stoga ne čudi da je atmosferu u BKC-u doveo do usijanja te da sve vrijeme šarmirao publiku. Nakon Sarajeva, Ćetkovića očekuju i koncerti u Mostaru, Zenici i Travniku.

- Nekim se gradovima rado vraćam – poručio je Ćetković, što je i dokazao, jer se vratio u bh. prijestonicu, gdje je posljednji put održao koncert u aprilu prošle godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.