POSJETE

Sara Jo za "Avaz": Moja veza sa Sarajevom

Uvijek volim da se vratim u Sarajevo, tu sam imala neke od najljepših nastupa u svojoj karijeri - kaže Sara Jo

Sara Jo: Uskoro objavljuje novi singl. Arhiv

Piše: A. Milišić

21.10.2020

Beogradska pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, bila je govornica na konferenciji „Ted Talk“ u Zenici, nakon čega je došla u Sarajevo.

Novo izdanje

Sara je boravila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine da bi uradila ekskluzivni photoshooting s fotografom Edvinom Kalićem. To su fotografije koje će pratiti njena nova muzička izdanja.

Sara je u našu zemlju stigla u pratnji svog tima, a malo slobodnog vremena provela je u šetnji Baščaršijom i centrom grada.

Iako je nosila masku, Saru su prepoznavali na svakom koraku, zbog čega su je mnogi zaustavljali da bi se fotografisali s njom i zatražili joj autogram.

Sara Jo s prijateljima na Baščaršiji. Privatna arhiva

- Uvijek volim da se vratim u Sarajevo. Tu sam imala neke od najljepših nastupa u svojoj karijeri. Ovoga puta sretna sam što sam bila u društvu prijatelja i saradnika. Posebno mi je drago što sam imala priliku da ostvarim saradnju sa sjajnim fotografom Edvinom Kalićem. Također, podjednako sam sretna što mi je pripala čast da budem govornica na „Ted Talk“ konferenciji u Zenici - rekla nam je Sara Jo.

Čeka nastupe

Naglašava da jedva čeka da se s publikom u Bosni i Hercegovini druži na koncertima i nastupima kada se za to ukaže prilika i prođe opasnost od koronavirusa.

Sara je zajedno sa svojim timom provela nezaboravno vrijeme u Sarajevu, a za kraj nam je rekla kako je za novembar ove godine planiran izlazak njenog novog singla.

Sara Jo s prijateljima na Baščaršiji. Privatna arhiva

Rođena u Rimu

Sara Jo rođena je 29. oktobra 1993. godine u Rimu. U Beograd se preselila iz Rima s nepunih 16 godina.

Veliki utjecaj na nju su imale svjetske muzičke zvijezde poput Bijonse (Beyonce), Rijane (Rihanna) te Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.