MUZIČAR SVE NEGIRA

Protiv Merilina Mensona pokrenuta istraga, uključio se i FBI

Žrtve saslušane, a kontroverzni muzičar mogao bi završiti u zatvoru

Menson: Sve negira. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

19.2.2021


Šokantne ispovijesti žrtava zlostavljanja kontroverznog muzičara Merilina Mensona (Marilyn Manson) nisu ostale samo to, ispovijesti. Naime, nakon što su ga bivša supruga i niz bivših djevojaka pa čak i njegov dugogodišnji kolega iz benda optužili za psihičko i fizičko zlostavljanje, protiv Mensona je podignuta policijska istraga.

Organi reda su, prema pisanjima stranih medija, već održali sastanke sa žrtvama 52-godišnjeg muzičara pravog imena Brajan Vorner (Brian Warner), a u istragu se uključio i FBI.

Kako su otkrili izvori za magazin TMZ, na sastanku policije sa žrtvama utvrđivalo se je li počinjen zločin koji zahtijeva dalju istragu. Međutim, nije poznato koji su pojedinci dali izjave niti je li FBI još uvijek uključen u cijelu situaciju. Šuška se da je Menson odbio otvoriti vrata policiji kada su došli u provjeru njegovog doma u Los Anđelesu.



Vud i Menson: Bivši zaručnici. Agencije

Prva koja je smogla snage raskrinkati Mensona bila je njegova bivša zaručnica, glumica Evan Rejčel Vud (Rachel Wood) s kojom je Menson bio u vezi tri godine, a godinu dana su bili zaručeni.


-Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, svijetu poznatiji kao Merilin Menson. Počeo me "pripremati" kad sam bila tinejdžerica i strašno zlostavljao godinama. Manipulirao je sa mnom i prao mi mozak kako bi me natjerao da se ponašam podčinjeno. Ovdje sam kako bih razotkrila opasnog muškarca i brojne industrije koje ga podržavaju, dok ne uništi tuđe živote. Stojim uz brojne žene koje više ne žele šutjeti - objavila je glumica na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.