DOME SLATKI DOME

Rambo Amadeus izašao iz bolnice

Obratio se svojim fanovima na svom Facebook profilu i zahvalio se svima koji su se interesovali za njegovo zdravlje poslednjih dana

L. Karahmet - Pujagić

Rambo Amadeus

Foto: Agencije


Antonije Pušić, alias Rambo Amadeus, došao je kući nakon što je prošle sedmice završio u bolnici zbog komplikacija nastalih COVIDOM - 19.

Rambo se obratio svojim fanovima na svom Facebook profilu i zahvalio se svima koji su se interesovali za njegovo zdravlje poslednjih dana.

-Treba da se pazim još dvadesetak dana, pa bi onda trebalo da budem opet "onaj stari" -  napisao je.

Rekao je da je imao sreće što je na vrijeme bio podvrgnut tretmanu na Infektivnoj Klinici, gdje rade "nadljudi, posvećeni eksperti".

Opis: Rambo Amadeus

Facebook

-Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće da na vrijeme dođe u ruke ljekara, a mnogi do juče zdravi i pravi ljudi se bore za život, pa ne mogu da se radujem punog srca što sam pobedio ovaj je**** virus, za koji dugo nisam ni mogao da povjerujem da je zapravo - izvanredno podmukao i opasan - nastavlja muzičar, te dodaje:

"Takođe, nemojte se ni vi opuštati, bez obzira jeste li mladi, zdravi, sportisti, da li je neko u vašoj okolini preležao ili nije. Dok se ne vakciniše preko 50 posto stanovništva, niko nije bezbjedan".

Apelovao je na ljude da se pridržavaju distance, da nose maske, i peru ruke, a u video-snimku uz objavu, Pušić kaže:

"Dome, slatki dome. Šou mora da se nastavi".

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na