SKUPIO VOJSKU PRATILACA

Džej Zi jučer otvorio Instagram, danas izbrisao profil

Tokom jedinog dana svog postojanja na Instagramu reper je skupio impresivnih 2,4 miliona pratilaca

Bijonse i Džej Zi. Agencije

L. K. P.

4.11.2021


Džej Zi (Jay Z) odustao je od Instagrama samo dan nakon što ga je otvorio. Muzičar je u utorak navečer otvorio profil na ovoj društvenoj mreži, a već jutros profil je bio izbrisan.

Tokom jedinog dana svog postojanja na Instagramu reper je skupio vojsku pratilaca, impresivnih 2,4 miliona, ali je brzo odlučio da to nije za njega i ugasio svoj profil.

Inače, jedina osoba koju je Džej Zi pratio na svom profilu bila je njegova supruga Bijonse (Beyonce), koja mu je uzvratila praćenje.


Jedina osoba koju je Džej Zi pratio na svom profilu bila je njegova supruga Bijonse. Instagram

Džej Zi se pridružio platformi prije izlaska svog novog filma "The Harder They Fall", dijeleći odbrojavanje do njegove premijere u svojim Instagram storijima.

On nije jedina slavna osoba koja je otpisala Instagram ubrzo nakon kreiranja profila.

Prošle godine Sir Dejvid Atenboro (David Attenborough) napustio je Instagram tačno dva mjeseca nakon što se pridružio platformi. Zaštitnik prirode stekao je više od 6,2 miliona pratilaca otkako je otvorio račun, kojim je potaknuo ljude da poduzmu mjere kako bi spriječili klimatske promjene.


Kada se pridružio stranici u septembru 2020., Sir Dejvid je oborio rekord za najbržeg korisnika koji je dosegao milion pratilaca, trebalo mu je samo četiri sata i 44 minute da dosegne prekretnicu.


Sir Dejvid je oborio rekord Dženifer Aniston (Jennifer), koja je dobila željeni milion u pet sati i 16 minuta kada se pridružila još u oktobru 2019..

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.