HIT VIDEO NA MREŽAMA

Džej Zi ponudio Bijonse piće na Gremiju, a ona ga odbila

Nezadovoljan je time što mu supruga nije osvojila nagradu za album godine

Bijonse i Džej Zi. Twitter/ Print Screen

N. A.

8.2.2023

Svi koji su gledali dodjelu Gremija ovaj vikend znaju da je Bijonse (Beyonce) kasnila, ali tek je nekolicina primijetila urnebesno neugodan trenutak između pjevačice i supruga Džej Zia (Jay-Z) odmah nakon njenog dolaska.

Kada je Bijonse sjela na svoje mjesto, voditelj Trevor Noah joj je prišao kao bi joj uručio Gremi koji je propustila, no u istom tom trenutku Džej Zi je posegnuo za pićem i ponudio čašu supruzi, koju je ona odbila.

Reakcija repera na ovu situaciju nasmijala je gledaoce te je postala hit na društvenim mrežama.

"Uopće nije skontao šta se događa", "Uvjerena sam da ga je povrijedilo što Bijonse nije htjela piti s njim", "Zašto je bio tako opušten, kao da su na nekom roštilju?", nizali su se komentari.

Podsjetimo, odmah nakon Gremija, Džej Zi je podijelio svoje mišljenje o tome da Bijonse nije osvojila nagradu za album godine. Nezadovoljan je time što nije pobijedila u navedenoj kategoriji, a pobjedu Harija Stajlesa (Harry Styles) nazvao je "marketinškom stvari".

- Uklonio sam se iz procesa i nadao sam se da će to učiniti kako treba. Došlo je do tačke u kojoj mislim da je to samo marketinška stvar - rekao je za "TIDAL".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.