POVRATAK IZ BRAZILA

Dara Bubamara uživa u biznis klasi u avionu

Avionske karte je platila 6.000 eura

Dara Bubamara. Instagram

N. A.

19.4.2023

Pjevačica Dara Bubamara je početkom proljeća otišla na novi zasluženi odmor, a ovog puta se opredijelila za Brazil, gdje je uživala punim plućima. Fanove na mrežama je već počastila fotografijama u bikiniju na plaži, ali i pokazala djelić sjajne atmosfere koju je pravila na plaži zajedno s muzičarima koji su joj svirali i pjevali dok im je ona neprestano davala bakšiš.

Nakon uzbudljivog odmora Dara i njeni saradnici spakovali su kofere i ukrcali se u avion, a kako bi cijeli ugođaj bio potpun opredijelila se za biznis klasu, dok je detalje iz aviona pokazala svima putem svog Instagram profila.

Dara Bubamara. Instagram

Veliki prostor za odmaranje, gledanje filmova, hrana i piće, sve to je Dara Bubamara fotografisala za svoje fanove. Pjevačica je pokazala i da je smještena odmah iza pilota.

- Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 eura za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Željela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, cijelim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu - rekao je izvor za srbijanske medije po njenom odlasku na drugi kontinent.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.