SPORAZUMNO PREKINULI

Bili Ajliš prekinula vezu sa 11 godina starijim partnerom

Njihova ljubavna priča započela je u oktobru 2022

Bili Ajliš i Džesejm Raderford. Instagram

N. A.

19.5.2023

Američka pjevačica Bili Ajliš (Billie Eilish) i njen dečko Džesi Raderford nisu više zajedno, a par je prekinuo nakon muzičkog festivala "Coachella" u aprilu.

- Možemo potvrditi da su Bili i Džesejm sporazumno prekinuli te su ostali dobri prijatelji - izjavio je predstavnik pjevačice za "Page Six".

Bili i Džesejm na "Coachelli" držali su se podalje od očiju javnosti i izbjegavali privlačenje pažnje, iz čega se moglo naslutiti da imaju probleme u odnosu, a to je dodatno potvrdilo njeno pojavljivanje na Met Gali u martu bez partnera.

Na toj najvećoj modnoj večeri pjevačica je zabljesnula u prozirnoj haljini. Kasnije te večeri Bili je uočena u društvu glumice Ave Kapri (Capri), zvijezde serije "Love Victor". Predstavnik pjevačice negirao je sve špekulacije o tome da je Bili varala Džesija, a pjevačevi predstavnici nisu odgovorili na pitanje o prevari za "Page Six".

Podsjećamo, njihova ljubavna priča započela je u oktobru 2022, a javnosti je bila otkrivena na Instagramu u decembru iste godine.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.