EKSKLUZIVNO ZA "AVAZ"

Muzička diva Doris Dragović: Vraćam se svojoj staroj ljubavi

Zahvalna sam na svoj ljubavi koju uvijek dobivam od svoje publike u Bosni i Hercegovini

Dragović: Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima. Zvonimir Ferina

2.7.2023

Muzička diva Doris Dragović (62) održat će do sada svoj najveći koncert u Bosni i Hercegovini. Veliki ljetni koncert zakazan je u Mostaru, na Kantarevcu, u petak, 18. avgusta.

Veliki hitovi

"Željo moja“, „Malo mi za sriću triba“, „Marija Magdalena“, "Gabrijel", "Šakom o stol", "Ni riči", ""Neću propast ja", "Jedini", "Stina", "Krivi ljudi", "Neću propast ja" samo su neki od mnogobrojnih velikih hitova Doris Dragović koje vole sve generacije publike.

A njene novije pjesme "Sve smo mogli imat" i "Sna'ću se ja" osvojile su fanove na prvu i potvrdile još jednom da je splitska diva jedna od najharizmatičnijih pjevačica naših prostora, čija karijera traje i traje.

Dugo vremena Doris je izbivala javnosti, potpuno posvećena porodici. No, iako se vratila na scenu gdje žari i pali kao u najboljim vremenima, ipak se rijetko oglašava u medijima, ali je govorila za „Dnevni avaz“.

Nezaboravni koncerti

- Zahvalna sam na svoj ljubavi koju uvijek dobivam od svoje publike u Bosni i Hercegovini! Nakon dva nezaboravna koncerta koja sam održala prošlog ljeta u Međugorju i koncerta u Sarajevu u martu, povodom Dana žena, vraćam se svojoj staroj ljubavi, Mostaru – rekla je Doris ekskluzivno za „Dnevni avaz“.

Ona pet punih godina nije pjevala u Mostaru, a na posljednjem je koncertu u Kosači 2018. godine njen koncert rasprodat u rekordnom roku.

Jedna od najljepših

Doris Dragović važila je i važi za jednu od najljepših pjevačica na ovim prostorima. Jedna je od rijetkih koja je rekla „ne“ plastičnom uljepšavanju, no i dalje mnoge ostavlja bez daha.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.