PJEVAČ

Hari Stajls pogođen tokom nastupa u Beču: Držao se za glavu od bola

Neki od njegovih fanova na društvenim mrežama podijelili su snimke u kojima se vidi kako je slavni pjevač pogođen nepoznatim predmetom

Pjevač pogođen na nastupu. Instagram/Printscreen

D. R.

10.7.2023

Pjevač Hari Stajls (Harry Styles) tokom subotnjeg nastupa u Beču pogođen je nepoznatim predmetom.

Stajls je tako postao posljednja žrtva bizarnog ponašanja publike. Neki od njegovih fanova na društvenim mrežama podijelili su snimke u kojima se vidi kako je slavni pjevač pogođen nepoznatim predmetom, a nakon toga se grči od bola prije nego što se sagnuo držeći rukama lice. Miriam, obožavateljica iz Njemačke koja je bila na nastupu u Beču, rekla je da je pjevač pogođen nakon što je otpjevao Sign Of The Times, prvu pjesmu na bisu.

- I dalje je često dodirivao lice. Izgledalo je kao da jako boli. Čini se kao da se morao sabrati, a onda se vratio nama i nastavio s nastupom - rekla je za Yahoo.

Stajls je posljednja u nizu muzičkih zvijezda na koje je publika bacala stvari na koncertu. Tako je prošlog mjeseca pjavačica Bebe Rexha pogođena mobitelom u lice dok je nastupala u Njujorku, a ranije je tokom nastupa pogođena i američka country pjevačica Kelsea Balerini.

Prije nekoliko dana, tokom koncerta u Čikagu, neko je iz publike bacio mobitel na Drejka, a britanska pjevačica Adel je ove sedmice progovorila protiv incidenata, rekavši svojoj publici da će ih “ubiti” ako pokušaju nešto baciti na nju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.