NOVI ESTRADNI RAT

Sara Jo odgovorila na pitanje o Milici Pavlović: Volim kolegice koje se ne žale

Voditelj Ognjen Amidžić je ovom prilikom pokrenuo rubriku "Pitanja sa instagrama", pa je prvu rundu pitanja pročitao upravo Sari Jo

Sara Jo nije pohvalila novi album Milice. Instagram

E. A.

26.7.2023

Mlada pjevačica Sara Jovanović gostovala je u emisiji "Amidži šou", zajedno sa kolegama pjevačima Albinom, Sajferom i pjevačicama Mimi Mercedes i Ksenijom Knežević.

Voditelj Ognjen Amidžić je ovom prilikom pokrenuo rubriku "Pitanja sa instagrama", pa je prvu rundu pitanja pročitao upravo Sari Jo.

- Javno si podržala albume Tee Tairović i Aleksandre Prijović, zašto nisi podržala Milicu Pavlović - pročitao je pitanje Amidžić, a Sara je bila vidno iznenađena.

- Albino, hoćemo zajedno? - našalila se Sara, na konto toga što Albino i Pavlovićeva nisu u dobrim odnosima, a onda je odgovorila.

- Sviđa mi se što smo na početku, a već se zahuktava. Prije svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim koleginice koje su vrijedne, koje rade na sebi, koje ulažu, ona je definitivno to. Ali još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno, nego samo rade i imaju fokus i to je to. Bez pretjerane drame, više je to neki moj senzibilitet - rekla je Jovanović.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.