PREDOZIRALA SE

Preminula kćerka (20) poznatog muzičara Krisa Stajna

Gitarista popularne grupe "Blondi" ovu informaciju je krio dva mjeseca

Kris Stajn sa kćerkom Akirom. Facebook

H. J. I.

30.7.2023

Gitarista popularne grupe "Blondi", Kris Stajn, saopštio je svojim pratiocima na Facebooku da mu je preminula kćerka Akira.

To se dogodilo u maju, ali je Kris krio od svih i pravio se kao da se ništa nije desilo.

"Svjetlo na ovom svijetu"

- Izgubili smo našu kćerku Akiru krajem maja usljed predoziranja. Objavljivao sam kao i obično jer mi je to odvlačilo pažnju od tuge - napisao je Stajn i podijelio fotografije sa pokojnom kćerkom.

- Ima mnogo vas do kojih mi je stalo, a to niste znali i iako ne liči na mene da javno objavljujem stvari iz ličnog života, Akira je mnogima bila važna. Bila je divna i predstavljala je svjetlo na ovom svijetu. Borila se nekoliko godina i odnijela ju je zavisnost - dodao je on, pa istakao da njegova partnerka i on nastavljaju dalje:

"Izbjegnite ovu zamku"

- Barbara Vali i ja idemo naprijed, ali nedostaje nam ogroman dio naših života. Samo je se sjećajte i budite ljubazni jedni prema drugima, a vi mladi izbjegnite ovu zamku - poručio je muzičar.

Grupa "Blondi" je harala muzičkom scenom 70-ih i 80-ih godina, a Stajn nije bio dio grupe „Blondie“ tokom prethodnih godinu dana. Umjesto njega, sa bendom je svirao bivši član "Sex Pistolsa", Glen Marlok, prenosi NME.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.