ZAŠTO BAŠ NJU

Ilma Karahmet pokrenula trend na vjenčanjima: Ovu pjesmu parovi biraju za prvi ples

Ilma je poznata po ljubavnim baladama i jedinstvenoj boji glasa

Ilma Karahmet. Instagram

Dž. H. M.

5.9.2023

Mlada bh. pjevačica Ilma Karahmet posebno je traženi izvođač na svadbama širom BiH, a djeluje da je izvođenjem pjesme “The Power of Love” pokrenula trend na vjenčanjima, te je sve više parova bira za prvi ples.

Ilma je poznata po ljubavnim baladama i jedinstvenoj boji glasa, što je razlog zbog kojeg je mnogi biraju za svadbena veselja. Tako je postala prepoznatljiva upravo po izvođenju pjesama za prvi ples mladenaca.

Objavljujući snimke na svojim profilima na društvenim mrežama jedna od pjesama koje izvodi parovima za prvi ples posebno se istaknula.

@ilmakarahmet Power of Love / First dance ❤️‍🔥 #poweroflove #celinedion #firstdance #ilmakarahmet #thevoice #music #love ♬ original sound - Ilma Karahmet

Radi se o pjesmi iz 1984. godine “The Power of Love” Jennifer Rush, a s izvedbom Celine Dion postala je posebno popularna.

Uz Ilmin nevjerovatan vokal, kojim se istaknula svojim pojavljivanjem u X Factoru sa samo 13 godina, ali i ljubavne stihove kultne pjesme – ne čudi da je sve češći odabir na vjenčanjima.

@ilmakarahmet Cause I’m your lady and you are my man! #poweroflove @Celine Dion ♬ original sound - Ilma Karahmet

Mlada bh. pjevačica na TikToku dijelila je snimke prvih plesova mladenaca uz ovu pjesmu te je prikupila komplimente korisnika sa svih krajeva svijeta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.