NA KRAJU PROŠAO DALJE

Saša Popović otkrio koji takmičar je htio da napusti "Zvezde granda", ali se na kraju predomislio

Na kraju ga je Mili izabrao u njegov tim

Saša Popović. Grand

Blic.rs

1.10.2023

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" odigrala se prava drama iza scene, a Saša Popović otkrio je detalje, piše Blic.rs.

Naime, tokom duela između dva takmičara bilo je jako neizvjesno, a Popović je otkrio da je jedan od takmičara izašao na scenu samo zahvaljujući razgovoru sa Sašom, koji ga je odvratio od odluke da odustane.

Mili presudio

- Ako izjednačim na 4:4, onda Miliju dajem mogućnost da bira da li će jedinicu ili dvojku, ili da ostavim rezultat 4:3 i da Caković prođe direktno - pitao se Saša, a žiri dobacivao da prepusti odluku Miliju.

- Ja ću da izjednačim, neka Mili kaže koga hoće - rekao je kreativni direktor "Granda", a Mili rekao da u Filipu vidi potencijal, nešto novo i svježe i odabrao njega za svoj tim.

- Nisam sigurna iz kog razloga sam glasala. Nisam čula ništa novo ni od jednog kandidata - rekla je Marija Šerifović, a Ana Bekuta pohvalila Filipovu promjenu, budući da je ranije pjevao pop muziku.

- Filip je čak htio da odustane večeras od takmičenja iz razloga što je mnogo bolestan. Vjerujte mi da je jedva pjevao, ja sam ga zamolio. A da li ti misliš Ana, da Mili sa njim može nešto da uradi - pitao je Popović, a Bekuta je odgovorila potvrdno.

Loša boja glasa

- Filip mi se dopao i moj glas je dobio jer je nov, može mnogo toga i vjerujem da će Mili da uspije sa njim - rekla je Snežana Đurišić, dok je Dragan Stojković Bosanac iskritikovao Cakovića.

- Loša boja glasa, lijep je momak ali sa njim se ništa ne može uraditi. Odaje finu pojavu, ali boja glasa onako. Drugi kandidat je meni lutka i još se ugojio - konstatovao je Bosanac.

Filip Caković. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.