BISER NOVE SEZONE

Sarajlija Mirza Pandur “zakucao” u “Zvezdama Granda: Marija ima poseban razlog za slavlje

Rezultati su išli u korist Mirzi koji je osvojio nevjerovatnih sedam glasova

Marija i Mirza. Grand Online

Dž. H. M.

7.10.2023

Baš kao što je Saša Popović rekao na samom startu treće epizode nove sezone „Kada Zvezde Granda idu, tu trava ne raste“, a sudeći po samom početku nove emisije tako će biti i ove subote.

Čast, ali i hrabrost da probije led dobio je dvadesetšestogodišnji Mirza Pandur iz Sarajeva koji je pritiskom na taster na crtu izazvao bivšeg učesnika Danijela Vasića iz Vrnjačke Banje koji brani boje tima Ane Bekute.

Mirza se ovoga puta predstavio numerama Adila Maksutovića i Tošeta Proeskog, dok je Danijel zapevao takođe Adilov hit i pjesmu Jašara Ahmedovskog.

Kako pravila nalažu, odmah nakon duela žiri je glasao za jednog kandidata, a rezultati su išli u korist Mirzi koji je osvojio nevjerovatnih sedam glasova.

- Pa hvala kolege šta da vam kažem – rekla je Ana Bekuta, nakon čega je Saša Popović želio da čuje mišljenje ostatka ekipe.

- Je l’ me čuješ, Mirza, kako si? Šta ima u Sarajevu? Užasno sam sretna što si došao. Čuli smo se prije par mjeseci i ovo je bila moja preporuka da ovaj divni momak dođe u ovo takmičenje. Tebi i Ani želim svu sreću i gurajte daleko, slušaj je! Ako naletiš na nekog mog kandidata praštaj, šta da radimo, sad kad si već otišao tamo (smijeh)- rekla je Marija Šerifović, nakon čega se Mili našalio sa takmičarem budući da ima veoma specifično prezime.

- Mirza, od večeras si ti moj omiljeni pandur. Oduševljen sam tvojom intepretacijom. Treba da nađeš pjesme koje priliče tvom glasu, ali ovo je fascinantno. Intepretacija prve pjesme je nevjerovatna, bravo majstore – istakao je.

-Zato sam i ovdhe, da učim. Praštajte, prvi mi je put – dodao je Mirza.

Jaka konkurencija. Grand Online

- Ubjedljivo je bio bolji Mirza iako je i Danijel odličan pjevač. Ali svakako sretno u baražu – rekla je Sneža, a Saša Popović je istakao da je Danijel ovoga puta pjevao bez snage.

Biserom nove sezone, Đorđe David nazvao je Mirzu ne skrivajući oduševljenje što će Pandur biti dio novog zvjezdanog jata.

Dobrodošlicu talentovanom Mirzi poželjela je i Viki Miljković, dok je na račun Danijela, koji je ranije bio dio njenog tima iznijela nekoliko kritika, ali savjeta.

I na samom kraju, Bekuta je izrazila zadovoljstvo što je Mirza od sada dio njenog tima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.