VEĆI SRBI OD SRBA

Zoran Šprajc o Aleksandri Prijović: Da se Oliver digne iz groba...

U Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda

Express

O.T.

14.10.2023

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović tema je broj jedan u susjednoj Hrvatskoj, zbog rekordnih rasprodatih pet zagrebačkih Arena.

Aleksandra je postigla ono što nikome do sada nije pošlo za rukom, a voditelj Zoran Šprajc u emisji "Stanje nacije" dotakao se njenog lika i djela, pa je uporedio sa najvećim zvijezdama u Hrvatskoj.

-Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog Čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu evo pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad k'o Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspio rasprodati pet Arena zaredom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije bit će i šesta, bez brige - rekao je Šprajc u "Stanju nacije".

-U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude dio stalne postave Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide - dodao je.

Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene Zagreb u rekordnom roku, te najavila i peti koncert. Također u sarajevskoj Zetri najavljen je još jedan, treći koncert.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.