ŠTA SE DESILO

Madona naljutila fanove: Razočaran sam što je koncert skraćen i stvarno jako ljut zbog završetka

Frustrirani fanovi smatraju da im je "ukradeno finale", nakon što su platili do 1.300 funti

Madona. Instagram

L. S. R.

16.10.2023

Madona (Madonna, 65) je naljutila fanove nakon što je u nedjelju drugi put ranije završila koncert u sklopu svoje Celebration Tour turneje. Pjevačica je nastupala u londonskoj O2 Areni, no njen je nastup iznenada završio u 23 sata, čime je uskratila fanove za četiri pjesme sa set liste.

Pretpostavlja se da je koncert prekinut jer, prema pravilima, događaji u areni završavaju najkasnije u 23 sata od ponedjeljka do subote i najkasnije u 22.30 u nedjelju.

Koncert je završio nakon njene izvedbe pjesme Rain, a fanovi nisu imali priliku čuti pjesme Like A Virgin, Bitch I'm Madonna, Holiday i Celebration. Bijesni fanovi na X-u su objasnili kako bi Madona imala vremena odraditi svoj dvosatni nastup da se pojavila na pozornici na vrijeme, odnosno u 21 sat, kada je koncert i trebao početi.

Frustrirani fanovi smatraju da im je "ukradeno finale", nakon što su platili do 1.300 funti, odnosno 1.500 eura za ulaznice. Inače, pjevačica će još dva puta nastupati u O2 Areni, a bijesni fanovi su joj uputili molbu.

- Madona, molim te, počni malo ranije na svoja sljedeća dva nastupa! Svi znamo da voliš kršiti pravila, pa ako prekoračiš vrijeme, prekrši pravila i plati kaznu! - napisao je jedan fan, a drugi dodao:

- Razočaran sam što je koncert skraćen i stvarno jako ljut zbog završetka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.