MOSTARSKI PJEVAČ

Najavljuje duet s legendarnim pjevačem: Adi Šoše za Novu godinu nastupa u Bihaću

Ogromna je čast ukrstiti vokal s jednim od najboljih pjevača svih vremena s naših prostora

Adi Šoše. Instagram

O. T.

26.10.2023

Bh. pjevač Adi Šoše uvest će Bišćane u novu 2024. godinu, a pored toga najavio je i niz koncerata u susjednoj Hrvatskoj u decembru, kao i duet s Tonijem Cetinskim.

Nakon nastupa 31. decembra u Bihaću, Mostarac će za "reprizu Nove godine" nastupiti na Blidinju.

- Imali smo sjajan nastup ljetos u Bihaću i najiskrenije se radujem druženju s Bišćanima - kaže Adi najavljujući svoj nastup, te je poručio i kako je siguran da će i na Blidinju biti dobar provod.

Nastupima u Bihaću i na Blidinju prethodit će niz koncerata u susjednoj Hrvatskoj gdje Adi uživa veliku popularnost u posljednje vrijeme.

- U decembru nas čeka jos nekoliko većih koncerata u Splitu, Šibeniku, Zagrebu, Orebiću i Dubrovniku... Pozivam sve ljude da dođu i obećavam dobru žurku - kaže.

Prethodnu godinu Šoše karakteriše kao najbolju u svojoj dosadašnjoj karijeri:

- Objavili smo četiri fantastične pjesme, imali smo pregršt koncerata širom regiona. Što je još bitnije, ljudi pjevaju moje pjesme gdje god da gostujemo… Nestvarno je to sve. Odlučio je otkriti da sprema novu saradnju:

- Evo prilike i da najavim duet s hrvatskom legendom Tonijem Cetinskim. Amil Lojo je napisao sjajnu pjesmu koju jedva čekamo podijeliti s publikom. Ogromna je čast ukrstiti vokal s jednim od najboljih pjevača svih vremena s naših prostora... Hvala puno Toniju na ukazanoj prilici – zaključuje Šoše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.