POPULARNI MOSTARAC

Adi Šoše o svojoj djevojci: Ljubomorna je, a šta će, razumijem je

Kad ovaj zgodni 31-godišnjak izađe na pozornicu, djevojke i žene doslovno vrište i plaču

Adi Šoše. Instagram

D. R.

2.1.2024

Adi Šoše nedavno je nastupio na Adventu u Dubrovniku, a uskoro planira objaviti duet s Tonijem Cetinskim. Hitom "Najljepši cvijet" ovaj mladi Mostarac pokorio je klubove i advente u Hrvatskoj.

Trenutno je toliko tražen da nastupa čak četiri puta sedmično. "Šta sam tražio, to sam dobio. Šta ću sad? Čuvam se koliko god mogu, ali ne možeš izbjeći viruse. Tako da se već dvije sedmice borim s grlom, kašljem i kihanjem. Ali valjda ću preživjeti", našalio se Adi za Dnevnik.hr.

Kad ovaj zgodni 31-godišnjak izađe na pozornicu, djevojke i žene doslovno vrište i plaču, a nerijetko mu doleti i poneki grudnjak. Na pitanje kako se djevojka nosi s njegovim obožavateljicama, Adi iskreno odgovara:

- Ljubomorna je, a šta će, potpuno je razumijem. Malo previše pažnje imam. Možda i više nego što sam zaslužio, valjda će preživjeti sve ovo - zaključio je. 

Nedavno je prvi put, priznaje, doživio i jedno neugodno iskustvo na svom koncertu.

- Pa malo se napila žena, tražila neku pjesmu koju mi nemamo u repertoaru. Ja rekoh ne znam tu pjesmu. Kaže ona: 'Pa kako ne znaš, to je hit. Kad završiš nastup, vidjet ćeš ti nakon svirke.' Ja kažem: 'Šta ti je ženo, nisam ti ništa napravio, smiri se. Ali nije me prebila na kraju - ispričao je.

Prije desetak dana javno ga je pohvalio Gibonni. "Ima jedan mali iz Mostara, odlično pjeva i ima srce. Ja nisam zadnjih 20 godina čuo da netko toliko uđe u pjesmu", rekao je, između ostalog, Gibonni o Adiju u intervjuu za Zadarski podcast.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.