MOŽE LI BIZARNIJE

Šokirali javnost: Reper Kanje Vest se sakrio pod maskom, Bjanka ispod kabanice bila potpuno gola

Kabanicu je iskombinirala sa visokim crnim čizmama

Bjanka Censori i Kanje Vest. Instagram

H. J. I.

7.2.2024

Reper Kanje Vest (Kanye West, 46) i njegova supruga Bjanka Censori (Bianca, 29) u javnosti su se pojavili u dosad najbizarnijim izdanjima i ponovno šokirali. Bili su na putu prema muzičkom studiju u Los Anđelesu, kad su ih fotografi uhvatili.

Bjanka je na sebi imala prozirnu kabanicu s velikim crnim natpisom, ali to nije detalj koji je svima zapeo za oko. Bijanka ispod kabanice nije nosila ništa. Iskombinirala ju je samo s visokim crnim čizmama. I dok je natpis skrivao njene gole grudi, prepone je morala skrivati svojim rukama. 

Kanje Vest i Bijanka Censori. Platforma X

S druge strane, Kanje je bio u potpunosti obučen tako da se niti on sam nije vidio ispod odjeće. Nosio je široki pončo ispod kojeg je imao crnu modnu kombinaciju. Preko lica je nosio potpuno crnu masku. 

Inače, Kanje već neko vrijeme lice prekriva maskama. Nedavno je nastupao kao gost iznenađenja na koncertu Trevisa Skota (Travis Scott), gdje je nosio masku lika Džejsona Vorhesa (Jason Voorhees) iz horor filma "Petak 13.". S istom je maskom došao na utakmicu sina Sainta prije nekoliko dana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.