OTVORIO DUŠU

Pjevač o teškom periodu i porodici: "Na početku karijere me prehranjivala supruga, stidio sam se toga"

Nedavno je osvojio posebno priznanje „Cesarica bestseller“

Gibonni. Instagram

D. R.

17.2.2024

Hrvatski pjevač Zlatan Stipišić, poznatiji kao Gibonni s javnošću voli da dijeli detalje iz privatnog života, pa je tako podijelio da ga je žena izdržavala na početku karijere.

On je otkrio da je njegova supruga izdržavala cijelu porodicu na početku njegove karijere, te istakao da je jako ponosan na nju, ali da ga je istovremeno i sramota.

- Moja želja s 20 godina je bila da živim u Los Anđelesu, da vozim Harleyja bez svjetla, auspuha i registracije, to mi je bilo najveće postignuće bez pameti. Danas kad vidim svoju familiju, drago mi je da nije tako - otkrio je Gibonni koji sa suprugom Sanjom ima troje dece.

- Na početku karijere nisam dovoljno zarađivao pa me prehranjivala supruga Sanja, koja je zarađivala tek nekoliko desetina maraka. Stidio sam se toga. Najveća podrška mi je familija. Beskrajno sam zahvalan, rekao je on.

Gibonni je danas jedan od najpriznatijih pjevača s domaće scene, a nedavno je osvojio posebno priznanje „Cesarica bestseller“, koje se dodjeljuje izvođačima s najvećom prodajom koncertnih ulaznica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.