SADA MANJE LUĐI

Željko Joksimović iskreno o sinu Kosti i bliznakinjama Ani i Srni: Do prije nekoliko godina nisu znali ko sam ja

Drago mi je da žive sve te pjesme, "Varnice", "Karavan", ponosan sam, ne mogu da vjerujem da je toliko vremena prošlo

Željko Joksimović. Instagram

N. Aj.

prije 6 dana

Jedan od najpopularnijih regionalnih kompozitora i pop izvođača, Željko Joksimović, održao je 12. juna koncert u jednom od najprestižnijih beogradskih restorana, gdje je pjevao svoje velike hitove koje je pripremio za tu specijalnu noć.

Željko je decenijama na estradi, a njegove hitove nijedna generacija nije zaobišla - osim njegovih nasljednika, sina Koste i bliznakinja Ane i Srne.

- Moja djeca do prije nekoliko godina nisu znala ko sam ja i koje su moje pjesme. Sada kada su osvijestili da sam javna ličnost i da druga djeca znaju moje pjesme, postalo im je interesantnije. Nisam ih time opterećivao. Zadovoljni su svim, opčinjava ih eurovizijski opus - rekao je Željko za Blic televiziju i dodao:

- Drago mi je da žive sve te pjesme, "Varnice", "Karavan", ponosan sam, ne mogu da vjerujem da je toliko vremena prošlo. Možda napravim nove aranžmane za njih. Isti sam ja i danas, možda sam tada bio malo luđi. Na šta sam danas spreman, ne možete ni milenijalci ni zedovci da pomislite. Treba dosta vremena posvetiti se tome - rekao je pjevač kroz smijeh.

Podsjetio je na izreku "Samo se budala ne mijenja".

- Volim da se mijenjam, majka znanja je ponavljanje, vraćanje na prapočetak je u svakom poslu djelotvorna. Treba da se osvrneš i pronađeš inspiraciju, vidiš gdje si pogrešio i nastaviš dalje - zaključio je Joksimović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.