TAKMIČARKA IZ TUZLE

Sabina Kasumović, finalistica emisije "Nikad nije kasno": Spremna za pobjedu

Ovo takmičenje je promijenilo moj život

Kasumović: Publiku i žiri fascinirala je svojim izvedbama. Nikad nije kasno

A. Bešić

22.6.2024

Finale muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ održat će se u nedjelju, 23. juna, u 21 sat na Novoj BH. Od samog početka takmičenja Sabina Kasumović (49) iz Tuzle publiku i žiri fascinirala je svojim izvedbama. Pjevanjem i stajlingom osvajala je srca publike širom svijeta.

Velike šanse

Za njeno pjevanje najviše ocjene davali su članovi žirija, sve velika estradna imena. U gotovo svakoj emisiji Sabina je imala najviše glasova publike, što govori da su gledaoci prepoznali kvalitet koji ova Tuzlanka posjeduje.

Sabina Kasumović ima velike šanse za pobjedu i sigurno će ovo biti dosad najuzbudljivije finale ovog takmičenja.

- Od prvog kruga bilo mi je bitno da se pojavim u drugom. Kad se desio taj drugi, onda je nekako želja postajala jača. Zahvaljujući mojoj divnoj publici, divnim ljudima koji su me od samog početka pratili, bodrili, ja sam dobila takvu snagu da idem do samog finala – priznala je Sabina.

Drugi život

Emisija „Nikad nije kasno“ joj je, kaže, promijenila život.

- Ovo takmičenje je promijenilo moj život, jer posljednjih godina sam se manje bavila muzikom, bila sam zauzeta drugim obavezama. Sada je moj život totalno drugačiji. Zvali su me s raznih TV kuća da gostujem u emisijama, s radijskih stanica... Mnogo više pjevam nego posljednjih nekoliko godina, iako, s druge strane, želim da se do kraja takmičenja sačuvam što se tiče glasa. E onda imam mnogo planova i mislim da ću se na prava vrata vratiti muzici – poručuje Kasumović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.