"PRAVA BOMBA"

Vesna Đogani prkosi godinama: Objavila snimak koji ćete pregledati više puta

Trenutno uživa na ljetovanju u Crnoj Gori

Pjevačica na svom Instagram profilu redovno dijeli fotografije iz privatnog života. Instagram

E. Ag.

prije 3 dana

Vesna Đogani trenutno uživa na ljetovanju u Crnoj Gori, a pjevačica na svom Instagram profilu redovno dijeli fotografije iz privatnog života.

Već je dobro poznato da je Vesna Đogani jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi, a sad je u bikiniju istakla savršeno ravan, zategnut stomak, struk, vitke noge i grudi, te ostavila mnoge bez teksta.

Ono što je svima zanimljivo jeste da Vesna ima 46 godina, a uopće tako ne izgleda, pa su se redali komentari kako je kao tinejdžerka i da je prava bomba.

Inače, Đole i Vesna su u braku više od 20 godina, ali nikada nisu stali pred oltar.

- Mi se još nismo vjenčali. Jednom sam se oženio i razveo se. Sad se plašim da se opet ne razvedem. Ovako nam je lijepo, preko 20 godina, a sa Slađom sam bio 10. Što se imovine tiče, da kažem javno da sve ostavljam njoj - rekao je Đole, a Vesna se nadovezala:

- Meni je dobro ovako. Ne bih ništa mijenjala.

Podsjetimo, Vesna Đogani nedavno je otkrila da li je nekada reklamirala neki proizvod koji nije probala.

- Pažljivo sam birala šta ću da reklamiram, odbila sam sve kladionice koje su mi nudile ogroman novac. S obzirom na to da sam roditelj i da vodim zdrav život, to mi nije bio prioritet. Nudili su mi mnogo para, ali rekla sam ne. Nije mi bilo teško da odbijem, nije bilo sekunde razmišljanja, imam ja dovoljno. Ako dosad nisam stekla, onda stvarno... Bilo bi stvarno bezobrazno da tako nešto uradim - rekla je Vesna za "Blic".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.