ŠOKIRAO JE PRIZNANJEM

Dalila se "slomila" nakon svađe s Filipom Carom: Vrištala i plakala

Istakla kako joj je teško zbog uvreda bivšeg dečka

Dalila Dragojević. Printscreen

A. Z.

22.3.2022

Učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević "slomila" se u zagrljaju Saleta Lukasa nakon što je pričala sa Filipom Carem. Dalila je istakla kako joj je teško zbog uvreda bivšeg dečka.

- Meni kaže da je njemu krivo što te je uvrijedio. Kaže da mu ti ljudi nisu krivi. I on plače sada. Kaže mi da ne može više, da se raspada. Šta da uradim da ti bude lakše - upitao je Sale Lukas.

- Ništa - odgovara je Dalila.


Filip Car. Printscreen

Dalila Dragojević jecala je u dnevnoj sobi i u jednom trenutku prišao je i Filip Car, pa počeo da priča o problemima koje imaju i zbog čega nisu zajedno.

- Ja nisam ravnodušan, u iskušenjima sam. Kad mi prođu iskušenja, samo mi sve prođe kroz glavu, okrenem se i odem. Prošao sam i opraštao, ne mogu to sebi više da dozvolim. Ja ću da je uvrijedim, samo da joj se ogadim i ne bude opet isto. Ja znam da ja njoj falim, ona bi se sad zagrlila sa mnom i legla u krevet. Gdje to vodi? Za tri dana će biti ista. Nije ona kriva nego muškarci sa kojima je bila, veza i brak. Moje slabosti su moje psovke, tad vidiš da sam slab i da nisam ravnodušan - rekao je Car.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.