GOSTOVAO U EMISIJI

Marko Marković progovorio o Staniji: Smetalo joj je što sam bio s Majom

Marko Marković bio je gost u emisiji "Narod pita", a s njim i njegova partnerica Žana Maliković-Đorđević, s kojom još nije definirao odnos

Marko Marković i Maja Marinković. Printscreen

M. Z.

24.6.2023

Marko Marković bio je gost u emisiji "Narod pita", a s njim i njegova partnerica Žana Maliković-Đorđević, s kojom još nije definirao odnos.

Tokom boravka u Bijeloj kući divno su se slagali, vrlo brzo i zbližili, ali nikada nisu ozvaničili vezu, pa čak ni dan-danas.

Marko je poznat kao dugogodišnji dečko Stanije Dobrojević, s kojom je prekinuo odnos prije nego što je ušao u rijaliti, a nešto kasnije je stupio u vezu s njenom drugaricom Majom Marinković iako je to bilo kratkog daha.

Tokom spomenute emisije nezaobilazno pitanje za Markovića bilo je upravo ono o bivšoj ljubavi, te je tom prilikom maneken priznao da li se čuo s njom nakon izlaska iz ''Zadruge''.


Stanija Dobrojević. Instagram

Da li si se čuo sa Stanijom?

- Nismo se čuli, vidio sam da je pričala loše o meni, a stavili smo tačku na naš odnos još prije ''Zadruge''. Nije me šokiralo ništa, ali je rekla mnoge neistine. Pričalo se da je ona mene ostavila zbog prepiski s nekim muškarcima, a to je neistina i to je ona rekla, takođe mislim da joj je zasmetalo to što sam bio s Majom. Nisam razmišljao ni o čemu, a njoj je smetalo jer su njih dvije bile drugarice - odgovorio je Marko. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.