LEGENDA PROMIJENILA IMIDŽ

Pogledajte Majka Tajsona u dosad neviđenom izdanju

Penzionisani bokser gostovao je u šou popularnog Jimmyja Kimmela, a pritom je bio obučen u kostim pčele

Majk Tajson. Screenshot

G. Š.

18.6.2022

Legendarni bokser teške kategorije Majk Tajson (Mike Tyson - 55) pokazao je svoju nježniju i humorističniju stranu. Naime, jedna od najkarizmatičnijih i najupečatljivijih sportista u historiji borilačkih sportova godinama je slovio za najstrašnijeg čovjeka na svijetu, a od ukupno 50 profesionalnih pobjeda, čak 44 upisao je nokautom.


Teško djetinstvo

Imao je ''Iron' Mike" teško djetinjstvo, što se odrazilo i na njegov kasniji život. Na svome vrhuncu, bio je sklon raznoraznim incidentima, kako u ringu, tako i izvan ringa. Provođenja vremena iza rešetaka nije mu strano, ali Tajson se ipak smirio s godinama.

Tajson se sada bavi raznim stvarima, od vođenja podcasta pa do sudjelovanja u egzibicijskim mečevima. Unatoč poznim godinama, još je u treningu i zavidnoj formi. Sve to i dalje ga čini zastrašujućom pojavom, ali pojavio se u dosad neviđenom izdanju. Penzionisani bokser gostovao je u šou popularnog Jimmyja Kimmela, a pritom je bio obučen u kostim pčele, prenosi "Fightsite".

- Osjećam se divno (bee-utiful), divno, divno, pjevao je i plesao Tajson u tom kostimu.


Mnogi su ostali iznenađeni

Tajson se zapravo pojavio kao pomoćnik u Kimmelovom takmičenju u slovkanju (Spelling bee contest). Mnogi su ostali iznenađeni, ali i pošteno su se nasmijali na Tajsona u ovakvom izdanju. Opaki boksač pokazao je kako se zna i našaliti na svoj račun.

Inače, početkom ovog mjeseca, Tajson je prozvan od strane Boba Sappa koji želi odraditi meč protiv njega. S obzirom na Sappove nastupe proteklih godina, dojam je kako bi ga tajson porazio čak i u ovom kostimu pčelice. Kultna izjava Muhammada Alija ''leti kao leptir, ubadaj kao pčela'', tada bi dobila još vise smisla, a Bob Sapp imao bi još jedan zanimljiv poraz u svom rezimeu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.