IDRIZ REDŽOVIĆ

Video / Sjećate li se Bosanca, heroja iz SAD: Poznati TikToker u njegovom društvu naručio "burek sa sirom", evo kako se proveo

Za Redžovića je čuo cijeli svijet nakon što je u Čikagu hrabro reagovao i savladao lopova, te ga zadržao do dolaska policije u jednoj prodavnici

Redžović i Rid snimili hit video. Screenshot

E. Ć.

31.5.2024

Sjećate li se Idriza Redžovića, majstora mješovitih borilačkih vještina i čovjeka koji je postao junak u Sjedinjenim Američkim Državama?

Za Redžovića je čuo cijeli svijet nakon što je u Čikagu hrabro reagovao i savladao lopova, te ga zadržao do dolaska policije u jednoj prodavnici. 

Redžović je pokazao svoje umijeće u borilačkim sportovima, a sada je "dokazao" da je pravi Bosanac i Hercegovac.

Naime, Džustus Rid (Justus Reid), poznati američki TikToker koji je postao hit na Balkanu, objavio je snimak na kojem naručuje "burek sa sirom" dok je u društvu Redžovića.

- Ja ću burek sa sirom - rekao je Rid, a onda ga je mrko pogledao Redžović.

- Ako nastaviš tako govoriti, završit ćeš na podu.

Rid mu je odgovorio da ga se ne boji i da je on "Bosanac, a ne Rus". Na kraju, Redžović obara Rida i poručuje mu "reci sirnica".

Pogledajte zanimljiv video.

- Bosanci su jednako čvrsti kao i Rusi, nemojte ljubaznost shvatiti kao slabost.  Mislim da više nikad neće reći burek sa sirom - poručio mu je Redžović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.