NAJAVA

Žalgiris kod fenjeraša, derbi između Reala i Panatinaikosa

Madriđani dobili posljednjih pet utakmica protiv gostiju

Na rasporedu duplo kolo. Arhiv

V.D

19.12.2018

Večeras su na rasporedu četiri utakmice Eurolige u košarci, a najzanimljivije će biti u Madridu. Ove sedmice sve ekipe će odigrati po dvije utakmice, jer je na rasporedu duplo kolo Eurolige. 

Prema kladionici MOZZART, Real je favorit protiv Panatinaikosa i kvota na njihovu pobjedu je 1.20, a na pobjedu gostiju iz Atine kvota je čak 5.00

Duel timova koji su zajedno 16 puta osvajali Euroligu, Real je opet jedan od glavnih favorita, a Panatinaikos traži pobjedu za plej-of. 
Madriđani u ovaj duel ulaze nakon uvjerljive pobjede protiv Barcelone. Panatinaikos je u seriji od tri vezane pobjede, ali u posljednjih pet utakmica u Madridu ne znaju za pobjedu. 

Felipe Rejes (Reyes) je upitan za Real, Fakundo Kampaco (Facundo Campazzo) je propustio duel u prvenstvu i moguće je da neće igrati večeras, a Ognjen Kuzmić se vraća nakon povrede.



Žalgiris gostuje u Turskoj kod fenjeraša

Posljednjeplasirana Darušafaka, koja je ove godine zabilježila samo jednu pobjedu, dočekuje goste iz Kaunasa koji su na omjeru 5 pobjeda i 7 poraza.

MOZZART kladionica na pobjedu gostiju nudi kvotu 1.50, a na pobjedu domaćina kvota je 2.85.

Turska ekipa je nastavila nizati poraze u Euroligi i gotovo sigurno će završiti na posljednjem mjestu. Oni ne znaju za pobjedu od drugog kola i u seriji su od 10 poraza. Žalgiris je protekle sedmice poražen od Bajerna i večeras će nastojati da se vrate pobjedama. 

Nejt Volters (Nate Wolters) i Paulijus Jankunas (Paulius) su ostali u Kaunasu, a Antanas Kavalijauskas (Kavaliauskas) se vraća nakon povrede.

Makabi dočekuje Himki u Tel Avivu, a u Milanu snage će odmjeriti Milano i Bajern. 

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.