OGLASIO SE

Legendardni Šek bio na meti kritika zbog izjave o Jokiću, pa je dodatno pojasnio

Samo sam htio sve da razjasnim za one ljude koji nisu dovoljno pametni

Legendarni Šek. TMZ Sports

S. S.

14.5.2024

Košarkaška legenda Šekil O'Nil prokomentarisao je brojne kritike i verbalne napade koje dobio nakon razgovora sa Nikolom Jokićem, koji je dobio MVP titulu, treću u karijeri.

- Znaš da te volim i da mislim da si najbolji igrač u ligi, i čestitam ti na ovome. Ali želim da ovo čuješ od mene. Mislio sam da Šej Gildžes Aleksander treba da bude MVP NBA lige, bez uvrede, svakako ti čestitam. Šta misliš da je potrebno da bi se vratio na put protiv Minesote - rekao je Šekil ranije.

Ipak, nakon kritika govorio je za TMZ Sport i pojasnio svoju izjavu:

- Samo da kažem nešto svim ljudima koji nisu dovoljno pametni da shvate ono što sam rekao. Nikada nisam rekao da ne volim Džokera, nikada nisam rekao ništa loše o Džokeru. Džoker je najbolji "veliki čovek" u posljednje vrijeme. Samo sam rekao da sam mislio da će Šej Gildžus-Aleksander dobiti MVP nagradu - istakao je on i dodao:

- Ljudi su to izvrnuli. Zato sam mu rekao da je moj brat i da ga volim. Samo sam mislio da će neko drugi dobiti. tako rade pravi ljudi. Pričali su da ga ne volim. Ja volim Džokera, ali je Šej imao posebnu godinu. Samo sam htio sve da razjasnim za one ljude koji nisu dovoljno pametni - zaključio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.