MUNDIJAL 2018

Nakon ispadanja od Hrvatske, Baloteli i Mbape se narugali Englezima

Index.hr

12.7.2018

Poraz Engleske od Hrvatske (1:2) u polufinalu Svjetskog prvenstva obradovao je mnoge. Praktički su svi, osim samih Engleza, bili na strani Luke Modrića i društva. 

Irci, Velšani i ostatak Otoka posebno su proslavili pobjedu Hrvatske u Moskvi, a javio se i uvijek kontroverzni Mario Baloteli (Balotelli). Italijanski napadač igrao je ukupno tri godine u Premijer ligi - dvije u Mančester Sitiju, s kojim je osvojio i naslov 2012. te jednu u Liverpulu.  

No, uprkos tome, nije mogao ne narugati se "Gordom Albionu" nakon teškog i bolnog poraza. 

- Žao mi je... jer volim Englesku, ali svi oni koji su mi slali veliki broj glupih i prijetećih poruka te me vrijeđali - sada ste zaslužili ovakav odgovor - napisao je Mario na fotografiji koju krasi natpis "It's coming home", koju su Englezi pjevali cijelog ljeta vjerujući u toliko čekani naslov svjetskog prvaka.

Ispod ovog natpisa Baloteli je dodao - "Nemoguće".  

Bivši igrač Intera, Mančester Sitija, Liverpula i Milana, koji je u posljednje dvije godine jako dobro igrao za francusku Nicu, ranije je znao i hvaliti Englesku, njene igrače poput Tripijea (Kieran Trippier) koji je zabio Hrvatskoj, ali je dočekao svojih pet minuta osvete svim onima koji ga nikada nisu pretjerano voljeli i dok je igrao u Premijer ligi.  

Zanimljivo, istu poruku poslao je i napadač Francuske Kilijan Mbape (Kylian Mbappe). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.