NEBULOZA

Navijači Senegala zviždali najvećoj zvijezdi, Sadio Mane lio suze poput kiše

Nastavit će se boriti za nacionalnu vrstu

Mane: Nije zaslužio ovakav odnos. Arhiv

Telegraf.rs

18.11.2018

Jedan od sportskih heroja Senegala, napadač Liverpula Sadio Mane izviždan je od svojih navijača na utakmici s Ekvatorijalnom Gvinejom, koja je završena pobjedom domaćeg tima 1:0 i ovjerom plasmana na Afrički kup nacija. 

Revolt navijača Senegala prema najboljem igraču ekipe nije lako objasniti, potpuno je nerazuman ako se uzme u obzir sve što je Mane učinio za nacionalni tim, mada, moguće je da i dalje ima onih koji ne mogu da mu oproste promašeni penal u četvrtfinalu prethodnog Kupa nacija protiv Kameruna.  

Zvižduci protiv Gvineje čuli su se zbog toga što je napadač Liverpula promašio gol-šansu pri rezultatu 1:0 u finišu meča.  

Negodovanje s tribina toliko je pogodilo Manea da je ovaj briznuo u plač, lice je morao pokrivati dresom skrivajući emocije, pa su ga saigrači tješili do svlačionice.  

 

Nakon meča nije želio komentirati zvižduke, ali jeste njegov brat koji je imao poruku za nezadovoljne navijače, obrativši im se na Twitteru.  

- Rijetko je vidjeti da zemlja ne voli najveću zvijezdu kao što ste vi to pokazali. On će nastaviti da se bori za vas, žrtvovat će se i davati maksimum za Senegal, pružati ljubav i poštovanje prema nacionalnoj zastavi. Jednog dana ćete shvatiti, ali tada možda bude kasno - kaže Maneov brat. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.