NOGOMET

FK Sarajevo omogućio svim navijačima proces učlanjenja putem interneta

FK Sarajevo

Avaz Sport

29.3.2019

Fudbalski klub Sarajevo obavijestio je svoje članove i navijače da je uspješno završen proces unapređenja učlanjenja putem internet-stranice kluba.

Zahvaljujući tome, sada je omogućeno svim zainteresiranim da postanu članovi FK Sarajevo uz samo nekoliko klikova, bilo da se nalaze u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, i to putem specijalno dizajnirane stranice na adresi clanstvo.fksarajevo.ba.

Za sve članove koji putem interneta odluče da produže svoju članarinu ili se učlane prvi put, osiguran je certificirani sistem internet-plaćanja sa najvišim sigurnosnim standardima koji osigurava potpunu sigurnost transakcije kroz korištenje debitnih ili kreditnih kartica.

Također, za sve zainteresirane je omogućeno i plaćanje putem opće uplatnice koje je sada također pojednostavljeno i olakšano.

- Pozivamo sve naše navijače da učlanjenjem pomognu razvoj kluba i postanu dio velike bordo porodice te najavljujemo nove projekte koji će dodatno približiti klub navijačima, prije svega razvojem digitalnih platformi i sistema od kojih je prvi web shop - saopćeno je iz kluba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.