NOGOMET

Vahin Nant na teškom ispitu protiv Liona

U prvom dijelu sezone ovi timovi odigrali su 1:1

Francuska: Vahin Nant blizu opasne zone. AFP

Avaz Sport

12.4.2019

U okviru 32. kola francuske Lige 1 snage će večeras odmjeriti Nant, koji s klupe predvodi Vahid Halilhodžić, i Lion. Zajedničko ovim rivalima je da su igrali polufinale Kupa Francuske i izgubili su te duele, s tim da je poraz Nanta i očekivan, dok je Lion iznenađujuće ispao.

Prema MOZZART kladionici, gosti su izraziti favoriti u ovom meču. Kvota na pobjedu Liona iznosi 1,75, na remi 3,60, dok se na trijumf domaćina nudi kvota od 4,90.

Lion u prvenstvu drži treće mjesto i puno su uspješniji od Nanta, koji je u donjem dijelu tabele i nalazi se blizu opasne zone, međutim, od nje ga dijeli sedam bodova, a uz to ima i utakmicu manje. 

Za Lion je ovo prilika da se još više približe drugom mjestu koje garantira učešće u Ligi prvaka. Na ruku im ide i činjenica da drugoplasirani Lil dočekuje PSG. Lion je od Nanta posljednji put izgubio 2008. godine, a od 17 prethodnih duela dobio je 15. U prvom dijelu sezone ovi timovi odigrali su 1:1.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.