NAKON OBJAVE BARCELONE

Geri Lineker zbog Mesija napravio pometnju na Twitteru

Proslavljeni engleski fudbaler, a sada sukomentator objavom na Twitteru privukao mnogo pažnje

Lineker i Mesi. TWITTER

Piše: E. Ćosić

5.8.2021

Vijest da će Lionel Mesi (Messi) napustiti Barcelonu, nakon 17 godina provedenih u prvom timu, a ukupno 21 u katalonskom gigantu, šokirala je sportski svijet. 

Naravno da su već krenule špekulacije oko Mesijevog novog kluba. Navijači mnogih timova sanjaju o dolasku Argentinca, međutim nema mnogo ekipa na svijetu koje mogu priuštiti dolazak jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Priliku da dodatno "zakuha" iskoristio je proslavljeni engleski fudbaler, a sada česti sukomentator na britanskim televizijskim stanicama Geri Lineker (Gary). Naime, on je na Twitter podijelio fotografiju koju je Nejmar (Neymar) objavio na svom Instagram nalogu prije dva dana.

Naime, na fotografiji se pored Nejmara nalaze njegovi saigrači iz PSG-a Anhel Di Marija (Angel), Marko Verati (Marco Verratti), Leandro Paredes, a u njihovom društvu bio je i Lionel Mesi. 

Lineker je podijelio fotografiju, te je objavom podgrijao maštu navijača Paris Sen Žermena. Upravo je francuski viceprvak jedan od rijetkih klubova koji sebi mogu priuštiti Lea Mesija, a u narednim danima ćemo vidjeti da li će se to dogoditi i šta će se zapravo desiti sa argentinskim asom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.