ENGLESKA

Megvajer: Pređena je granica kada su mi prijetili bombom

U aprilu je zbog prijetnje bacanja bombe na njegovu kuću u kojoj živi sa vjerenicom i dvoje male djece, policija morala da izvrši detaljnu istragu

Megvajer se plaši za porodicu. thesun

M. K.

1.6.2022

Fudbaler Mančester junajteda, Hari Megvajer (Harry Maguire), rekao je engleskim medijima da je navikao da se nosi s kritikama i pritiscima kao fudbaler.

Međutim, kada je primio prijetnje bombom, tada su, kaže stoper Junajteda, pređene sve granice.

Podsjećanja radi, u aprilu je zbog prijetnje bacanja bombe na njegovu kuću u kojoj živi sa vjerenicom i dvoje male djece, policija morala da izvrši detaljnu istragu, što je defanzivca posebno potreslo.

- Dovoljno sam odrastao da prihvatim kritike i da moram da se poboljšam. Ipak, mi smo ljudska bića i postoji granica preko koje ne bi smjelo da se prelazi. Ljudi me pitaju da li kritike utiču na mene. Moj mentalitet je takav da me to previše ne pogađa, ali kada su u pitanju prijetnje bombom zabrinut sam zbog svoje porodice, rekao je Megvajer.

- Sretan sam što su moja djeca još mala i ne idu u školu. Ko zna kakve bi komentare čuli i kako bi to uticalo na njih. Takve situacije vas više pogađaju, dodao je.

Megvajer se dotakao i teme odnosa sa navijačima reprezentacije Engleske na čijem je udaru često bio.

- Bila je ovo teška sezona. Ja sam sebi najveći kritičar, ne bježim od toga… ovo je očigledno bila izazovna sezona za mene, ali što se tiče reprezentacije, ne želim da dopustim da mala grupa od njih 10 - 20 ljudi, utiče na moj odnos sa navijačima Engleske, zaključio je stoper.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.