LIGA NACIJA

Crnogorci nadigrali Rumuniju: Englezi poraženi u Budimpešti

Izabranici Miodraga Radulovića već u utorak gostuju Finskoj, naredne subote im je rival naš državni tim pod Goricom, a 14. juna slijedi gostovanje u Bukureštu

Crnogorci u 2. kolu gostuju Fincima. Agencije

Piše: G. Š.

4.6.2022

Fudbalska reprezentacija Crna Gora večeras je na startu Lige nacija nadigrala Rumuniju u Podgorici i zabilježila pobjedu od 2:0. Strijelci za naše komšije bili su Mugoša i Marko Vukčević.

Izabranici Miodraga Radulovića već u utorak gostuju Finskoj, naredne subote im je rival naš državni tim pod Goricom, a 14. juna slijedi gostovanje u Bukureštu.

S druge strane, Mađarska je senzacionalno pobijedila Englesku na "Puškaš areni" na otvaranju A divizije Lige nacija u Budimpešti - 1:0. "Laka konjica" je tok pobjedom preuzela vrh tabele u Grupi 3, u kojoj su još Italija i Njemačke (1:1), pa će ekipi Gareta Sautgejta biti težak posao u borbi za pobjedu u grupi i plasman u plej-of A divizije Lige nancija

Ris Džejms je naivno skrivio penal, a Dominik Sobolsai je savladao golmana Gordog Albiona Džordana Pikfroda u 64. minutu.

U grupi B Lige nacija Armenija je večeras kod kuće pobijedila Republiku Irsku sa 1:0, dok je grupi C Litvanije poražena na domaćem terenu od Luksemburga, a Turska je sa 4:0 očekivano deklasirala Farska Ostrva.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.