NIJE PROMAKLO FANOVIMA

Barcelona objavom "ponizila" Serhija Roberta

Prilikom izlaska na jedan trening Roberto je bio u društvu Pedrija i Ansua Fatija, međutim, admin Twitter naloga je isjekao Roberta sa fotografije i postavio onu na kojoj su samo Pedri i Fati, uz opis - talenti

Roberto, Pedri i Fati. Twitter

E. Ć.

7.7.2022

Fudbaleri Barcelone se uveliko pripremaju za narednu sezonu. Nakon prethodne u kojoj su ostali bez ijednog trofeja, Katalonci se nadaju da će predvođeni trenerom Ćavijem Ernandezom (Xavi Hernandez) imati više uspjeha u sezoni pred nama.

Dok se igrači Barcelone vrijedno pripremaju, admin na društvenim mrežama baš i ne briljira. Naime, prvo se admin Twitter naloga našao na meti kritika nakon što je objavljena fotografija pojačanja iz Čelzija Andresa Kristijansena (Christiansen) u slaboj rezoluciji, a sada su korisnici ove društvene mreže zapazili kako je "ponizio" prvotimca Serhija Roberta (Sergio).

Prilikom izlaska na jedan trening Roberto je bio u društvu Pedrija i Ansua Fatija, međutim, admin Twitter naloga je isjekao Roberta sa fotografije i postavio onu na kojoj su samo Pedri i Fati, uz opis - talenti.

Fanovi su pronašli cijelu fotografiju i zbijaju šale, kako sa adminom Barceloninih društvenih mreža, tako i sa Robertom.


Objava Barcelone na Twitteru. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.