NAKON ISPADANJA SA SP

Modrić: Ovo je jedan od najgorih sudaca

Ne mogu vjerovati da je dosudio taj penal, rekao je

Luka Modrić nakon ispadanja. Goran Stanzl / PIXSELL

S. S.

14.12.2022

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić u 81. minuti napustio je polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u kojoj je Argentina pobijedila Hrvatsku 3:0 te će u finalu igrati protiv boljeg iz utakmice Francuska - Maroko. 

- Bili smo dobri, kontrolisali smo igru, a onda su došli korner, koji nam sudac nije dao, i penal, koji po meni nije bio. To je sve promijenilo. Ne mogu vjerovati da je dosudio taj penal. Ali ne možemo to promijeniti, moramo se oporaviti i pokušati pobijediti u idućoj utakmici - rekao je Modrić nakon utakmice, a prenosi argentinski medij Clarin. 

Kazao je da je Argentina pošteno pobijedila, jer je bila bolja, ali da takve stvari mora spomenuti.

- Ne volim pričati o sucima, ali ovaj (Daniele Orsato, op. a.) je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrom, katastrofa. Za mene to nije penal - smatra Modrić, koji će sa saigračima u subotu igrati za treće mjesto protiv poraženog iz meča Francuske i Maroka, koji polufinalnu utakmicu igraju danas u 20 sati.

Modrić utakmicu za bronzu ne vidi kao kaznu. 

- Imali smo sjajno Svjetsko prvenstvo, a sada je u igri bronza, za što se moramo i pripremiti. I to je dobar uspjeh - izjavio je Modrić, a argentinski medij ističe kako su mu svi navijači na stadionu Lusejl prilikom izlaska pljeskali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.