HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Modrić razgovarao s Anćelotijem, pa pitanjem iznenadio svog trenera: "Luka, nemoj me zaj**avati"

Inače, italijanski stručnjak je u razgovoru za španski "AS" rekao kako je Modrić besmrtan, te da vjeruje da će se hrvatski veznjak oprostiti u Real Madridu

Modrić i Anćeloti: Odlična saradnja u Realu. Twitter

E. Ć.

19.12.2022

Luka Modrić i njegov saigrači iz reprezentacije Hrvatske vratili su se sinoć u Zagreb nakon što su na Svjetskom prvenstvu osvojili bronzanu medalju.

Mundijal u Kataru je bio specifičan po tome što nije bio održan u ljetnom periodu, kada je pauza u klupskom fudbalu, već usred sezone. Fudbaleri koji su igrali samu završnicu Svjetskog prvenstva će se nešto kasnije priključiti svojim klubovima i vjerovatno propustiti nekoliko utakmica. 

Modrić je u Kataru igrao svaku utakmicu za Hrvatsku, a navodno je nedugo nakon slijetanja u Hrvatsku razgovarao s trenerom Reala Karlom Anćelotijem (Carlo Ancelotti), javlja španski "Defensa Central", te dodaje kako mu je sjajni Hrvat ponudio da bude s klubom i bude spreman za utakmicu protiv Valjadolida 30. decembra.


Anćeloti se navodno zahvalio Modriću sljedećim riječima:

- Luka, nemoj me zaj**avati, odigrao si cijelo Svjetsko prvenstvo od početka do kraja, odmori se.

Inače, italijanski stručnjak je u razgovoru za španski "AS" rekao kako je Modrić besmrtan, te da vjeruje da će se hrvatski veznjak oprostiti u Real Madridu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.