SAIGRAČI IZ REPREZENTACIJE

Nije mu se svidjela: Nejmar navodno poslao 30.000 eura sunarodnjaku Ričarlisonu da ukloni tetovažu

U sredini je Ričarlison istetovirao sebe, dok je s lijeve strane pozicioniran legendarni Ronaldo, a s desne njegov saigrač Nejmar

Ričarlison: Tetovirao i Nejmara. Twitter

Z. K.

17.12.2022

Brazilski as Nejmar (Neymar) zamolio je svog sunarodnjaka Ričarlisona (Richarlison) da promijeni svoju posljednju tetovažu na kojoj je prikazan i njegov lik.

Napadač Totenhema je prije nekoliko dana društvenim mrežama objavio fotografiju potpuno nove tetovaže na kojoj su preko cijelih leđa prikazani likovi tri brazilska nogometaša, uključujući njega samog.

U sredini je Ričarlison istetovirao sebe, dok je s lijeve strane pozicioniran legendarni Ronaldo, a s desne njegov saigrač Nejmar.


Pored tri lika, iznad, u visini ramena, nalazi se istetovirana rečenica i poruka: "Nasmijao si Brazil", koju mu je uputio Pele nakon sjajnih nastupa na startu Mundijala.

Ipak, mnogima se nije svidjela ova tetovaža, uključujući i Nejmara koji je prema pisanju Globo Sporta, Ričarlisonu poslao 30.000 eura da ukloni njegov lik s leđa.

Odluka je to s kojom se slažu fanovi, koji nisu cijenili ideju o tetovaži niti njenu realizaciju, a ostaje da vidimo da li će Rišarlizon pristati na Nejmarovu molbu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.