PROSLAVA BRONZE

Zagrebačka policija: Na dočeku reprezentativaca privedeno šest osoba, deset tražilo ljekarsku pomoć

Deset osoba je zatražilo ljekarsku pomoć, uglavnom zbog teških povreda koje su nastale zbog upotrebe pirotehnike, a ljekarska pomoć u nekoliko slučajeva pružena je i osobama kojima je pozlilo

Doček reprezentativaca Hrvatske. Sanjin Strukic / PIXSELL

S. S.

19.12.2022

Jučer je poslijepodne, nakon osvojene bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi, dočekana hrvatska fudbalska reprezentacija. Reprezentacija Hrvatske je autobusom iz zagrebačkog aerodroma krenula prema Trgu bana Jelačića gdje je održan glavni dio dočeka.

Iz zagrebačke policije rekli su kako su četiri osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira te dvije osobe zbog neovlaštenog upravljanja dronom. Deset osoba je zatražilo ljekarsku pomoć, uglavnom zbog teških povreda koje su nastale zbog upotrebe pirotehnike, a ljekarska pomoć u nekoliko slučajeva pružena je i osobama kojima je pozlilo.

Iz policije su također zahvalili okupljenima na razumijevanju i suradnji. 

- Prisutni građani i dragi gosti Zagreba poštivali su upute policijskih službenika na terenu i prepoznali njihov trud te im omogućili da zajedno s građanima časno dočekaju Hrvatsku fudbalsku reprezentaciju i tako su doprinijeli zajedničkom osjećaju sigurnosti i veselja - navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Na samom Trgu bana Josipa Jelačića okupilo se više od 80.000 ljudi, a uz prilazne pravce i trasu kretanja hrvatske fudbalske reprezentacije, broj okupljenih je bio i veći od 100.000.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.