MARCA

Nakon transfera Ronalda Al Nasr krenuo po Modrića i Ramosa

Al Nasr ima velike ambicije postati Real Madrid arapskog svijeta

Luka Modrić. Twitter

G. Š.

1.1.2023

Kristijano Ronaldo (Cristiano - 37) želio se ove zime vratiti u Real Madrid, ali u "Kraljevskom klubu" nisu bili zainteresirani, pa je potpisao za Al Nasr, piše španska "Marca". No, Saudijci, čini se, ne namjeravaju stati samo na angažmanu slavnog Portugalca. Kako tvrdi pomenuti španski list, saudijski nogomet - s Al Nasrom na čelu, želi zemlju podići u elitu najpraćenijeg svjetskog sporta. Posljednjih nekoliko dana predsjednik i direktori Al Nasra boravili su u Madridu i testirali mogućnost proširenja broja zvijezda u skoroj budućnosti.

Na tom spisku su još dvije legende Madrida - Serhio Ramos (Sergio), koji je trenutno na privremenom radu u PSG-u, te Luka Modrić.

U Al Nasru su navodno spremni za Modrića i Ramosa dati nemoralne ponude PSG-u i Realu (Ronalda će plaćati 175 miliona eura godišnje), no pitanje je koliko je novac u ovom trenutku bitan hrvatskom kapitanu.

Modrić želi barem još jednu sezonu igrati za Real Madrid. Odbijao je već i prije vrlo unosne ponude iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Država. Klubovima koji su ga htjeli očito je manje važno što Modrić ima 37 godina...

Inače, Al Nasr ima velike ambicije postati Real Madrid arapskog svijeta. Sada se pridružio CR7, u ljeto 2023. hoće Ramosa, ali i Modrića.

- Luka želi nastaviti igrati u Madridu barem još jednu sezonu. Zato odbija višemilijunske ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a. Njegov nogomet nema rok trajanja, piše "Marca".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.